HAKUSIVU
12.10.2017

LÄHDE HYVINVOINTIPAKETIN PILOTTIHENKILÖKSI

LÄHDE HYVINVOINTIPAKETIN PILOTTIHENKILÖKSI
Moni meistä tietää tarkalleen mitä oman terveyden edistämiseksi pitäisi tehdä, mutta asioiden saattaminen käytäntöön ei onnistu. Jotta tuloksista tulee kestäviä, tarvitaan konkreettisia muutoksia ja tukea niiden toteuttamiseen. Nyt sinulla on mahdollisuus saada tueksesi kaksi ammattilaista, joilla on vankka osaaminen ravitsemuksen ja elämäntapamuutosten psykologian alueilta.

Haluatko saada henkilökohtaista valmennusta sovitettuna omaan vuorokiertoosi ruokavalioasioissa

  • työn muutoksiin sopeutumisessa
  • unen parantamisessa
  • tai jaksamisessa haastavan työvuorokierron aikana

 

Jos lähdet pilottihenkilöksi, saat Zeneraattoreiden kautta uusimman tiedon, käytännön harjoitukset ja selkeän suunnitelman henkilökohtaisten tavoitteiden toteuttamiseen. Pilottityöskentelyssä huomioidaan juuri sinun arkesi ja vuorokiertorytmisi – parhaiten muutoksia tapahtuu, kun ne sopivat omaan arkirytmiin. Tällä tehostartilla pääset heti oikeaan suuntaan oman hyvän arkesi rakentamisessa. Tämä edellyttää sinulta vain motivaatiota tehdä hyviä muutoksia elämäntavoissasi.

Kokemuksistasi saadut käytännön esimerkit hyödyttävät RVL:n koko jäsenistölle suunnatun valmennusmateriaalin elävöittämistä, mutta tunnistetietojasi ei mainita missään.

Pilottiohjaus tapahtuu etänä ja itsellesi sopivaan aikaan. Valmennus aloitetaan sopimalla puhelimitse yhdessä siitä, kuinka henkilökohtainen ohjaus toteutetaan. Valmennuksen tarjoaa RVL eli se on sinulle maksuton.

Mukaan mahtuu 5 henkilöä eli nyt kannattaa varmistaa oma paikka nopeasti! Hakuaika on käynnissä 12.10.-26.10.2017.

Hyvinvointipaketista oltiin jäsenkyselyn tulosten mukaan eniten kiinnostuneita Helsingin, Kouvolan, Oulun ja Tampereen osastoissa, joten neljän pilottihenkilöiden toivotaan löytyvän näistä osastoista ja yhden muista osastoista.

Kyselystä ja lopullisesta pilottihenkilöiden valinnoista vastaa Zeneraattorit,  www.zeneraattorit.fi.

Lisätietoja voit kysellä suoraan zeneraattorit@zeneraattorit.fi / 045 672 0901

Ilmoittautumaan pääset tästä


Lähettäjä
Anne Aalto-Mäkelä
04.10.2017
Viimeksi muokattu
09.10.2017
Ota yhteyttä
Lomaketta ei voida lähettää, koska selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä.
Asiani on
Viesti RVL:n toimistolle
Palaute
Nimi*
Sähköposti tai puhelinnumero*
Viesti*
Paljonko on viisi ynnä neljä (numeroina)?*