HAKUSIVU

Ajankohtaista

Lue lisää

15.11.2018

Rautatievirkamiesliitto on lakkauttanut toimintansa – RAU perustetaan 16.11.

Rautatievirkamiesliitto on lakkauttanut toimintansa juuri päättyneessä liittovaltuuston kokouksessa. Liiton koko omaisuus sekä vastuut ja velvoitteet siirtyvät täysimääräisinä huomenna 16.11. perustettavalle Rautatiealan Unioni RAU ry:lle.
07.11.2018

Tietoa RAU:n jäsenyydestä

Yhdistymistä on valmisteltu pitkään ja huolellisesti RVL:n ja VML:n voimin. Se työ ei kuitenkaan ole läsnä jäsenen arjessa joka päivä, kuten se on täällä meillä toimistolla. Tässä tiivistelmässä pyrimme kertomaan mahdollisimman selkeästi, millaisia muutoksia jäsenyys tuo tullessaan
07.11.2018

Eläkeläisjäsenyys RAU:ssa

Eläkeläisjäsenyys siirtyy RAU-aikaan Eläkeläisjäsenyys siirtyy RAU-aikaan 16.11.2018 alkaen. RVL eläkeläisjäsenyyden vaihtuminen RAU:n osaston kannatusjäseneksi ei vaadi mitään toimenpiteitä jäseniltä.
07.11.2018

RAU:n lomapaikkojen hakeminen

RAU:lla on jäsenistölleen tarjottavana lomaviikkoja viidessä eri kohteessa; Himoksella, Saariselällä, Ylläksellä, Kylmälahdessa Pielavedellä ja Vesamalla Savonlinnassa. Himokselle, Saariselälle ja Ylläkselle haetaan sähköisen lomapaikkahaun avulla lomakausi kerrallaan. Vuoden 2019 talvisesongin haku on jo päättynyt, mutta RAU:n jäsenet ja kannatusjäsenet voivat hakea vapaaksi jääneitä viikkoja.

Yhteystiedot

Kaikki yhteystiedot

jasenyysasiat

Jäsenyysasiat

Pääluottamusmiehet

Pääluottamusmiehet

Rautatievirkamiesliitto
SINULLE
Jotta työssä on hyvä oll

Toimisto

Toimisto

RVL ja VML yhdistyvät. Rautatiealan unioni aloittaa toimintansa 16.11.2018.

Logo

Valmistelut uuden liiton toiminnan aloittamiseksi ovat käynnissä. RVL ja VML tiedottavat valmistelujen edistymisestä sekä tarkemmasta aikataulusta jäsenilleen.

Ota yhteyttä
Lomaketta ei voida lähettää, koska selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä.
Asiani on
Viesti RVL:n toimistolle
Palaute
Nimi*
Sähköposti tai puhelinnumero*
Viesti*
Paljonko on yhdeksän ynnä kuusi (numeroina)?*