HAKUSIVU

Suomen Hostellijärjestö: Alennusta hostelleista Suomessa ja ulkomailla

SAK:laisten ammattiliittojen jäsenet (RVL kuuluu SAK:hon) voivat käyttää hyväkseen Suomen Hostellijärjestön jäsenedut:

  • Majoitusalennus Suomen HI-hostelleissa 10 %. Etu on henkilökohtainen. Katso kohteet osoitteesta www.hihostels.fi.
  • Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan 15 e/vuosi (normaalisti 20 e) ja 30 e/2 vuotta (normaalisti 40 e). Ulkomailla Hostelling International -hostelleissa majoittuessa säästää yöpymiskuluissa hostellikortilla vähintään 10 %.

 

Hostellikortti on henkilökohtainen. Kortinhaltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin.

Hostellikortin voi ostaa tai tilata Hostellijärjestön Hihostels.fi-verkkokaupasta tai toimistosta. Hostellikortin voi ostaa myös useista myyntipisteistä kautta maan.

Ainaisjäsenyyden hinta on 150 euroa. Ryhmäkortin hinta on 100 euroa (vähintään 10 henkilöä). Ainaisjäsenkortin ja ryhmäkortin voi ostaa Hostellijärjestön Hihostels.fi-verkkokaupasta tai toimistosta.

Kansainvälisellä hostellikortilla saa erilaisia etuja ja alennuksia kotimaassa ja ulkomailla. Suomessa kortilla saa alennusta mm. autonvuokrauksesta ja museoiden sisäänpääsystä. Lue lisää hostellikorttieduista Suomessa. Muiden maiden lisäeduista löydät lisätietoja Hostelling Internationalin verkkosivulta.

Ota yhteyttä
Lomaketta ei voida lähettää, koska selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä.
Asiani on
Viesti RVL:n toimistolle
Palaute
Nimi*
Sähköposti tai puhelinnumero*
Viesti*
Paljonko on viisi ynnä kuusi (numeroina)?*