HAKUSIVU

Kulttuuriapurahoilla tuetaan kulttuuriharrastuksia

SAK:n kulttuurirahasto jakaa vuosittain apurahoja SAK:laisten liittojen yksityisille jäsenille ja harrastajaryhmille. Kulttuuriapurahaa voi seuraavan kerran hakea vuodella 2018. Haku tapahtuu aiemmasta poiketen elokuussa 2017.

SAK:n kulttuuriapurahalla tuetaan ensisijaisesti taidepainotteisia kulttuuriharrastuksia kuten musiikkia, kirjoittamista, valokuvausta ja kuvataidetta. Apurahoilla ei tueta ammattimaista taiteen tekemistä, opiskelua tai urheilua.

Apurahoja voivat hakea kaikki SAK:laisen ammattiyhdistysliikkeen yksityiset jäsenet tai harrastajaryhmät kuten ammattiosastot (esim. kulttuuriprojektit tai historiikit). Kaikki RVL:n kulttuuria harrastavat jäsenet ovat siis oikeutettuja hakemaan apurahaa. Kulttuuriapurahoja on myönnetty hyvin erilaisiin harrastuksiin kuten lumilautojen ja suksien valmistamiseen käsin, novellien kirjoittamiseen ja akvarellimaalauskursseille osallistumiseen.

Apurahojen suuruus on n. 200-1000 euroa/hakija. Apurahaa ei kuitenkaan myönnetä samalle hakijalle kahta kertaa, jollei ensimmäisestä kerrasta ole yli 10 vuotta aikaa.

Apurahojen haun aikataulusta ilmoitetaan RVL:n viestintäkanavissa.

Ota yhteyttä
Lomaketta ei voida lähettää, koska selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä.
Asiani on
Viesti RVL:n toimistolle
Palaute
Nimi*
Sähköposti tai puhelinnumero*
Viesti*
Paljonko on viisi ynnä kahdeksan (numeroina)?*