HAKUSIVU

Matkakassa

Matkakassan kautta RVL tukee osastojen järjestämiä ohjelmallisia matkoja. Matkoihin tukea saavat RVL:n työsuhteiset ja työttömät jäsenet. RVL:n eläkeläisjäsenet voivat osallistua matkoille omakustanteisesti. Tukea matkoihin voi hakea vain osasto. Ehdota osastollesi kohdetta vaikka heti – tai lähde itse mukaan järjestämään reissua.

Matkakassan avulla RVL tukee osastojen järjestämiä ohjelmallisia matkoja. Ohjelmalliseksi matkaksi luokitellaan vierailukohteen sisältävä matka. Kohteeseen liikutaan jollain liikennevälineellä esim. linja-autolla, junalla tai laivalla.

Tuen suuruus
RVL:n myöntämä tuki on enintään 50 % matkan hinnasta ja enintään 50 euroa/henkilö. Muita rahoitusmahdollisuuksia ovat esim. osaston tuki ja osallistumismaksu.

Matkakassan periaatteita lyhyesti
Hakemuksen matkakassaa varten tekee järjestävä osasto. Järjestävä osasto vastaa matkan ohjelman järjestämisestä ja vastaanottaa ilmoittautumiset.

  • Hakemukset käsitellään RVL:n hallituksen kokouksissa. Hakemus on lähetettävä 7 päivää ennen hallituksen kokousta. Hallitus kokoukset näet Tapahtumat-osiosta.
  • Paikoista varataan 1/3 muiden kuin järjestävän osaston jäsenille.
  • Matkakassan matkoille voivat osallistua RVL:n osastojen työsuhteiset ja työttömät jäsenet. Eläkeläisjäsenet voivat osallistua ainoastaan omakustanteisesti. Lisäksi matkoille voivat osallistua myös RVL:n toimihenkilöt, jos paikkoja riittää.

Ehdota matkakohteita tai lähde mukaan järjestämään reissua

Osastojen puheenjohtajat ottavat mielellään vastaan ehdotuksia matkakohteista ja matkan järjestämisestä kiinnostuneista henkilöistä. Ehdotuksia voit laittaa osastosi puheenjohtajalle.

Ohjeet Matkakassatuen hakemiseen

Ota yhteyttä
Lomaketta ei voida lähettää, koska selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä.
Asiani on
Viesti RVL:n toimistolle
Palaute
Nimi*
Sähköposti tai puhelinnumero*
Viesti*
Paljonko on kahdeksan ynnä kolme (numeroina)?*