HAKUSIVU

RVL:n talvi- ja kesäpäivät: Hupia ja lystiä ympäri Suomea

Talvi- ja kesäpäivien tavoitteena on mahdollistaa jäsenille tilaisuus pitää hauskaa ja kohdata toisten osastojen jäseniä. Ohjelmat ovat vapaamuotoisia ja jokainen voi valita, mihin voi osallistua. Liitto tukee talvi- ja kesäpäiviä, joten osallistumismaksut ovat erittäin kohtuullisia.

Talvipäivät

RVL:n vapaa-ajantoimikunta järjestää liiton talvipäivät laskettelu- ja hiihtokohteessa helmikuun alussa. Viime vuosina kohteena on ollut Tahko.

Ohjelma talvipäivillä on vapaamuotoista ja liikuntapainotteista, mutta aktiviteetteihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Osallistumismaksu sisältää majoituksen, useita ruokailuja, lasketteluliput, liput iltarientoihin sekä mahdollisia muita aktiviteetteja.

Talvipäiville voivat ilmoittautua RVL:n osastojen jäsenet, eläkeläiset, toimihenkilöt ja heidän avecinsa. Ilmoittautumisaika talvipäiville on yleensä marras-joulukuussa. Siitä kerrotaan liiton viestintäkanavissa.

Seinäjoen osaston väki rinteessä Lumilautailija rinteessä

Kesäpäivät

RVL:n osastot järjestävät vuorotellen elokuussa järjestettävät kesäpäivät osastonsa alueella. Kohteet ja niiden sijainnit vaihtelevat siis ympäri Suomea vuosittain. Ohjelman sisällöstä päättää järjestävä osasto. Ohjelma on kuitenkin erittäin vapaamuotoinen.

Ilmoittautumisaika kesäpäiville on yleensä touko-kesäkuussa. Osallistua voivat RVL:n osastojen jäsenet, eläkeläiset, toimihenkilöt ja heidän avecinsa. Ilmoittautumisesta kerrotaan liiton viestintäkanavissa.

Ota yhteyttä
Lomaketta ei voida lähettää, koska selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä.
Asiani on
Viesti RVL:n toimistolle
Palaute
Nimi*
Sähköposti tai puhelinnumero*
Viesti*
Paljonko on neljä ynnä kuusi (numeroina)?*