Majoitus

Kesäpäivien majoitusvaihtoehtoina ovat majoittuminen Herrankukkarossa tai Kultaranta resortissa Naantalissa.

 

Herrankukkaro

Herrankukkarossa majoitutaan mökeissä tai hotellilaivassa. Herrankukkarossa ei ole yhden tai kahden hengen hotellisviittejä, mutta kaikista huoneista löytyvät kaikki tasokkaan majoituksen edellytykset, kuten suihkut ja vessat. Laineiden liplatus ja rauhaisa kalastajatilan miljöö rauhoittavat takuuvarmasti hyvään ja syvään uneen.

Alta löydät kuvia Herrankukkaron majoituksesta.

Ilmoittautuessasi voit esittää toiveen majoituskohteesta sekä huonetoverista. Toiveita pyritään noudattamaan, mutta Herrankukkaro ei voi taata, että kaikki saavat haluamansa huonetoverin. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huoneet ovat pääasiassa 2-3 hengen huoneita. Yhden hengen huoneita ei ole saatavilla.

Huomaathan, että Herrankukkaron alueella ei saa juoda omia alkoholijuomia, koska koko Herrankukkaron alue on anniskelualuetta ja siellä on a-oikeudet.

 

Arkkipelagus-hotellilaiva

Arkkipelagus-hotellilaiva on yksi Herrankukkaron majoitusvaihtoehdoista.

 

Arkkipelagus-hotellilaiva

Hotellilaivasta löytyvät kaikki mukavuudet. Huoneet vastaavat kaikinpuolin hotellitasoa. Yllä yksi laivan huoneista.


Herrankukkaro Kelomökki

Kelomökki on esimerkki Herrankukkaron mökkimajoituksesta.


Kelomökki olohuone

Kelomökin tuvasta löytyvät paikat isommillekin seurueille.

 


Kultaranta Resort Naantalissa

Kultaranta Resort on Naantalin Luonnonmaalla sijaitseva vapaa-ajan kohde, josta löytyvät ravintolapalvelut, liikunta- ja hyvinvointipalvelut sekä monipuoliset golfpalvelut. Kultaranta sijaitsee 20 minuutin matkan päässä Herrankukkarosta ja 6 minuutin päässä Naantalin keskustasta.

Kultaranta Resort tarjoaa majoitusta kahden hengen hotellihuoneissa. Majoittuminen tapahtuu Luhti-hotellin Standard-huoneissa. Majoituksen hintaan kuuluu mahdollisuus käyttää hotellin saunaa ja kuntosalia sekä osallistua ryhmäliikuntatunneille. Tosin kesäpäivien aikaan ryhmäliikuntatunteja voi olla niukasti.

Kerrothan toiveesi huonetoveriksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Standardihuone Luhti-hotelli

Luhti-hotellin Standard-huone

Kultaranta resort

Kultaranta resortissa on myös 18-reikäinen golfkenttä.